تمبرهای قلب

به مناسبت روز جهانی قلب

0
281

تمبرهای قلب

تمبرهای قلب تمبرهای قلب

آخرین یکشنبه ماه سپتامبر میلادی، هر ساله “روز جهانی قلب” نام دارد که امسال  با ۲ مهر ماه ۱۳۹۶ مصادف بود. البته دلیل این نامگذاری ارتباطی با مناسبت هایی همچون روز عشق (ولنتاین) ندارد، بلکه روزی است که تنها به فکر سلامت قلب، این عنصر حیات بخش زندگی است که خللی چند ثانیه ای در کارکردش می تواند حق حیات را از انسان دریغ کند. قلب برای اهالی شعر و ادب مرکز عواطف و احساسات انسانی است و یا برای پزشکان تلمبه ای گوشتی بدون احساس است، با این اوصاف آنچه در نگاه همه مشترک است زندگی است. به مناسبت روز جهانی قلب، منظور نگاهی به تمبرهای قلب منتشر شده خواهیم داشت.

بزرگی قلب به اندازه مشت انسان است و وزنش کمتر از یک قوطی نوشابه که روزانه ۱۰۰ هزار بار می‌تپد و به طور مداوم در حال کار کردن و تلمبه زدن است، اما آنقدر مهم است که نه تنها یک روز در سال، بلکه باید همه سال به آن اندیشید؛

چرا که بیماری های قلبی دومین علت مرگ و میر در جهان است.

البته بیماری های قلبی دامنه وسیعی دارد و برای توصیف بیماری های متعددی که قلب و در بعضی موارد رگ های خون را تحت تاثیر قرار می دهد، به کار برده می شود. بیماری های مختلف مربوط به بیماری قلبی عبارتند از؛ ناراحتی شریان های کرونری، آریتمی قلبی و نقص مادرزادی قلب. بیماری قلبی، عمده ترین عامل مرگ و میر در سراسر جهان شناخته شده است.به گزارش مایوکلینیک، بیماری های قلبی متعددی را می توان با اتخاذ شیوه زندگی سالم و ورزش درمان و یا پیش گیری کرد.به گفته کارشناسان یک تغییر ساده روزانه خطر بیماری قلبی را ۹۲ درصد کاهش می دهد.

تمبرهای قلب تمبرهای قلب

اخیرا نیز خبری مبنی بر کاهش سن بیماری های قلبی در مردان منتشر شده است. مسعود قاسمی، رئیس نوزدهمین همایش بین المللی تازه‌های قلب و عروق اعلام کرده که سن بروز بیماری‌های قلبی و عروقی در آقایان به ۳۰ سالگی رسیده است و اگر چه بیماری‌های قلبی در همه جای جهان به سنین پایین‌تر نیز تسری پیدا کرده، اما روش‌های تشخیصی هم افزایش یافته است که این دو عامل در کنار هم آمار بیماران را تخمین می‌زند.

تمبرهای قلب تمبرهای قلب

به بهانه نامگذاری این روز، خالی از لطف نیست در این نوشتار به بزرگترین دشمنان سلامت قلب اشاره شود. به گزارش نمناک هفت مورد از بزرگترین دشمنان سلامت قلب شامل  سیگار کشدن، بی توجهی به تغذیه، ورزش نکردن، نخوردن صبحانه، استرس، نداشتن ساعت کاری مشخص و مصرف چربی های ترانس می شود.

ورود به تلگرام ایران تمبر
ورود به تلگرام ایران تمبر
ورود به تلگرام ایران تمبر
ورود به تلگرام ایران تمبر
اشتراک‌گذاری
نوشته قبلیتمبر انجمن زنبورداران
نوشته بعدیپرنده کوچک خوشبختی
راضیه علیپور، دانشجوی سال آخر کارشناسی ارشد رشته علوم ارتباطات در دانشگاه تهران است. او از سال 92 به عنوان خبرنگار گروه اجتماعی در خبرگزاری ایسنا وارد دنیای مطبوعات شده و سپس به عنوان خبرنگار اقتصادی دو‌زبانه در پایگاه خبري اتاق بازرگاني ايران مشغول به کار شد. او همچنین در مجلاتي مانند "صدا" به سردبیری رضا قوچانی و آینده نگر قلم زده و در حال حاضر در بخش بین الملل ماهنامه دنیای تمبر مشغول به فعالیت است.