اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه

به مناسبت چهارم ژانویه زادروز اسحاق نیوتن، کاشف جاذبه

0
486

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه
تمبرهای اسحاق نیوتن

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه و دانشمند بلندآوازه انگلیسی، در تاریخ چهارم ژانویه سال ۱۶۴۳ میلادی در منطقه نارس انگلستان به‏ دنیا آمد .وی از جوانی به ابزارهای مکانیکی علاقه داشت تا این‏که در دانشگاه کمبریج انگلستان در زمینه‏ های ریاضی، فیزیک و فلسفه به تحصیل و تحقیق پرداخت.

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه
تمبرهای اسحاق نیوتن چاپ کشور موزامبیک

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبهدر ۲۴ سالگی، قوانین اساسی فیزیک را تنظیم کرد و آن‏‌ها را درباره اجرام آسمانی به‏ کار برد. مهم‏‌ترین کشف نیوتن، قانون اصلی جاذبه است. کشفیات علمی اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه، پایه بسیاری از اکتشافات بعدی دانشمندان درباره قوانین حاکم بر طبیعت و اصول ریاضی و هندسی شد.

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه
تمبر اسحاق نیوتن چاپ کشور پاراگوئه با پرفراژ مثلث

نیوتن، مفاهیم و قوانین اساسی مکانیک را فرمول‏ بندی نمود و پس از کشف جاذبه عمومی، منظره‏ ای فیزیکی از جهان به ‏وجود آورد که تا آغاز قرن بیستم میلادی، دست‏ نخورده باقی ماند. اسحاق نیوتن،کاشف جاذبهرا به‏ دلیل مطالعه آثار ریاضی‏دانان بزرگ و به‏ ویژه پایه‏ گذاری اساس حساب و جبر و آنالیز، به‏ عنوان یکی از بنیان‏گذاران اصول ریاضیات عالی می‌‏دانند. نیوتن پس از تحقیقات جالبی که درباره نور انجام داد، ثابت کرد که نور خوشید یا نور سفید عملاً از ترکیب رنگ‏های گوناگون به ‏وجود آمده است که با یک منشور ساده قابل تجزیه است. نتیجه این تجربه، باعث ایجاد مفهوم طیف یا نوار رنگ گردید و پایه طیف‏‌شناسی ریخته شد.

اسحاق نیوتن، کاشف جاذبه اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه
تمبرهای اسحاق نیوتن چاپ کشور انگلستان

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه هم‏چنین با ساخت نوعی تلسکوپ که به‏ جای عدسی، دارای آینه بازتابنده بود، پایه تلسکوپ‏های امروزی را گذارد و از آن برای بررسی اعماق کیهان استفاده برد. دیدگاه‏های این دانشمند بزرگ جهان درباره دین، فلسفه و اخلاق نیز مورد توجه بسیاری از دین‌شناسان و متفکران قرار گرفته است. اسحاق نیوتن،کاشف جاذبهآثار متعددی به نگارش درآورده است که کتاب مبانی ریاضی فلسفه طبیعی درباره حرکت اجسام، مهم‏‌ترین اثر اوست.

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه در این کتاب، پیروی حرکات اجسام در زمین و آسمان را براساس قوانین واحد اثبات می‌‏کند و قوانین مهم سه‏گانه خود را در این ‏باره مطرح می‌‏سازد. او بیش از بیست سال آخر عمر را در مقام ریاست انجمن سلطنتی انگلستان گذراند و فعالیت‏های علمی خود را ادامه داد.

اسحاق نیوتن، کاشف جاذبه اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه
تمبر اسحاق نیوتن چاپ کشور دانمارک

اسحاق نیوتن،کاشف جاذبه سرانجام در ۳۱ مارس سال ۱۷۲۷م در سن هشتاد و پنج سالگی درگذشت و در کلیسای وست‏ مینستر که مدفن بزرگان بسیاری است، به خاک سپرده شد.

ورود به تلگرام ایران تمبر
ورود به تلگرام ایران تمبر
ورود به تلگرام ایران تمبر
ورود به تلگرام ایران تمبر